hästar

Publicerat i: Allmänt
image120
Jag har insett mer och mer hur mycket jag älskar hästar. De vackraste djuren. Vore det inte gött att kunna rida? Hur går det till, är det dyrt? Är det försent nu, är jag för gammal? Skulle de på ridklubben tro att jag var någon sorts pederast? Men my aim is true, jag vill bara dundra fram över underbara ängar på ryggen på en fin häst. Är det för mycket begärt?

På senare tid har jag börjat få känsla för de här klassiska frihetsverktygen. Jag har exempelvis alltid hatat båtar, haft panisk skräck för att befinna mig ute på havet, men efter Sicilien släppte det. Jag blev hög på att vara så nära medelhavet hela tiden. Att ta en tur på en segelbåt, bara över en dag alltså, är inte det bästa livet? Och samma sak med att rida. Och får man inte en grym rygg av det också, bra hållning osv? Jag hatar att jag har en keff hållning. Det är så ovärdigt. Att komma ridandes på en ståtlig häst, det är värdighet det.
#1 - - Anna:

Annars är balett bra för hållningen.

#2 - - Lena:

det är aldrig för seeeeent =) strunta i baletten ;)

#3 - - Viki:

Hej, vad bra blogg!!!<3



Håller med Lena, strunta i baletten! Det finns vissa som inte rider förrän vid 65 års ålder, första gången alltså!:D Rid, rid, rid, om du har möjlighet! Jag skulle ge allt för att få rida!!!<3



Kram!