1. Joey - Han är tjock, han har öppna skjortor, han får  låg intelligens att framstå som ett attraktivt drag, han raggar genom att säga förnedrande saker, alla är kära i honom, även snygga tjejer.  VEM FAN TROR PÅ DEN  SERIEN????!!!

2 Alla älskar Raymond - "regeringen ropar"-personifierad i tv-serie. Kvinnohat as we now it, + fejkad rivalitet mellan kvinnorna, äktenskapet som en äcklig tjat och förlämpningsinsutition.  + Han är ful som stryk + sportjournalist + har en hott fru. AS IF!!!!

3. Kungen av Bronx. EN TJOCK ASTRÅKIG  OBEVÅVAD  LAGERARBETARE ÄR GIFT MED EN AS-HOTT  JURIST MED COOL BRONX-DIALEKT???!!! NEJ, DU! dET TROR VI EJ PÅ


forts följer måste gå...
#1 - - Annika 2:

Hahahaha! Men har du sett den nya serien med Jason Alexander, alltså George i Seinfeld? Han är lika osympatisk som i Seinfeld, men lite äldre, lite fetare - och nu lever han ett gött medelklassliv med snärtig fru och sunt barn. AS IF!!!

#2 - - Anonym:

måste lägga mig i här: serien heter kungen av Queens, och bruden är inte jurist, utan sekreterare på en advokatbyrå. detta ökar kanske killens chanser (att hon är sekreterare, inte det där med queens).

#3 - - Annika:

hon är ju foxy as fuck, resten är whatever!

XXX/ annika