4. SEINFELDT?????

Nä, nä, ni kanske inte fatta poängen, asså jag sa Seinfeldt! Vita skinade jympaskor, mjukt krull i nacken. ett öga dit ett öga hit. Vinröd skjorta, rockmusik-kritiker-svarta-jeans. OCH EN FOTOMODELL SOM WANTS HIM  i Varje AVSNITT.

Är det för han är så rolig?
Jag älskar honom. Men det skulle vara som att vara ihop med sig själv att vara hop med honom. rolig e man ju själv liksom.
Jag hade en gång en pojkvän i tre år som såg ut som Seinfeldt, vita skinande jympaskor.
EN GÅTA SOM EJ GÅR ATT LÖSA?????

Hur fixar Senfeldt brudar? varför får han bata hela tin? 


#1 - - Märta:

Altså hur otrolig är då inte Simma lugnt Larry eller vad heter den i original..Curb your enthusiasm. Han är ju typ åtti år gammal och jätteful och jobbig och har en fru som typ är trettioåtta och då ska det här vara typ inellektuella judar, det hade varit mer realistiskt om det var girls at the play boy mansion-aktigt men det är det ju inte!

#2 - - Märta:

Då man fattar varför Seinfeldt är som det är..

#3 - - m:

Glöm ej den där skumma serien med Jim Belushi och Melrose Place-Alison, också sexism i sitt prydno. Hon är hott, han är en efterbliven tjockis. Och för ett par år sen gick nån serie med en tjock wrestlare och hans asheta dansösfru. Och den där äckliga serien med Tim Allen när han ska försöka snickra hela tiden och hans fru står i köket 24/7. OH GOD IT JUST NEVER ENDS. Lite intressant var dock att jag googlade lite och på en del ställen tycker de snarare att de där serierna är male bashing då männen framställs som dreglande fånar. BUT HE STILL GETS THE GIRL, AND SHE'S STILL SERVING HIM. Fy fan, Roseanne, kom tillbaka, allt är förlåtet.

PS, varför har du börjat skriva som en dyslektiker? Det är skitirriterande, som en skiva med hack. Skärp dig.

#4 - - Annika:

Förlåt, jag skriver som en dyslektiker för jag alltid har bråttom och skriver as-snabbt och liksom snubblar på alla ord + bokstäver. Och det götta med internet är att ingen redatör skäller på en här! Det är så gött att ge blanka fan i att stavningskontrollera. Men eftersom kunden alltid har rätt ska jag fixa ovansående.

#5 - - Annika:

fast är Mel Rose- allison så hott egentligen? Har inte hon ett käkparti som på en cartoon? Associationern agår till traktorer och lyftkranar. Blond och i Cosby-tröja?
Nä, Halleuja, det är inte vackert!

Shit, va sjukt. Rosanne är typ den enda serien som innehåller en "ful" kvinna. Men då å andra sidan blir hon straffad rejält genom att få ha den där Fred Flinta-skådisen i flanellskjorta fisande hela dagarna i sitt hem.
Ellen De Generes kanske anses ful...iofs.

#6 - - Tennisspionen:

Jag håller HELT med. Men det är ju bara vanlig reklam-logik. Teve-stationerna vill sälja tvättmedel i the red states, och enligt reklamens regler 1A så bör man stryka rådande värderingar medhårs. Rådande värderingar i the red states gillar traditionella könsroller, där mannen idealt sett kan vara en fet slusk och fortfarande ha en vacker lojal hustru. Jag naturligtvis med om att detta är äckligt.

Fram till ni blandar bort hela saken med att ta in Seinfeld och Larry David (som är två begåvade hela och rena och healthy well-groomed män med mycket framgångsrika karriärer). Då blir det liksom tvärtom, och det illa hamnar i era kommentarer om dessa. Det blir bara en töntig och skitnödig provokation som stjälper hela lasset.

Först och främst är det mer rimligt att vända på det: vad är det dessa puckade fotomodeller har att erbjuda Seinfeld? Och vem menar ni istället skulle vara värdig dessa, här exceptionellt övervärderade, fotomodeller? Manliga fotomodeller?

P.S. Finns det något tröttare än att racka ner på Seinfelds klädstil? Nä, fram för en revival för Seinfeld-looken! Och Seindfeld-basen också, while we’re at it.

#7 - - Annika:

ALLTSÅ!

SPION!

Du har en poäng nånstans, men den är inte så tydlig, utveckla gärna!

Jag ser fortfarande bara en ojämlik relation framför mig...

#8 - - Carl Magnus:

Men Jerry spelar ju sig själv. Och hans riktiga fru är löjligt snygg. Om det är något som är ojämlikt i relationen mellan Jerry och hans tjejer så är det väl snarare att han är begåvad och rolig medan de i princip aldrig är intressanta. Han förtjänar bättre, inte sämre.
Mer stötande är väl i så fall att George faktiskt har snygga och psykiskt sunda tjejer till och från.

#9 - - Treno:

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com