miguel - do you

Publicerat i: Allmänt


Töntig text i refrängen (som Jon sa igår: "ooh, jag älskar knark, knark är så jävla gott, jag tog knark igår") men ändå bra låt. Hela Miguels nya skiva är bra! Inte 5/5-bra kanske (hej Mattias Dahlström!), och inte lika bra som Brandys nya skiva, men ändå bra. Folk verkar tokiga i Miguel just nu, kanske är det på grund av Frank Ocean, det finns ett behov av att se unga manliga soulgenier överallt. Exakt så var det ju efter D'Angelos "Voodoo" för tolv år sedan för övrigt, vilket ledde till att medelmåttor som Musiq Soulchild (det larvigaste artistnamnet typ ever) fick uppmärksamhet. Miguel är nu tio gånger roligare än Musiq Soulchild, och hans artistiska utveckling är intressant. Hans första skiva var inte svinbra men singelhitten "Sure thing" var faktiskt svinbra. Lil Wayne hade den goda smaken att rappa över den låtens beat förra året, här är hans låt om ni inte har hört den:

#1 - - Henrik:

Alltså, Pussy Is Mine drar ju ner skivans helhetsbetyg minst två steg.

#2 - - D:

Spritromantiken finns ju överallt i vår kultur så tycker egentligen inte att det är varken mer eller mindre töntigt att sjunga om hur man tar knark.

Jag blev lite besviken på skivan ändå. Har inte lyssnat på hans förra med tyckte att Adorn var en så fantastisk singel att min förväntningar på skivan var skyhöga. Absolut inte en dålig platta men mer än 3/5 skulle jag inte ge den.