Sugababes - Push the button (det griniga skivolaget har tagit bort möjligheten att inbedda detta YouTube-klipp)

Sedan en vän till mig spelade den här låten när hon gäst-DJ:ade på Bangfesten förra veckan har jag haft den i huvudet. Den är så bra! Perfekt pop - munter och studsig och med en text om kärlek. Armand Mirpour har för övrigt snott en del av melodin till en av sina låtar, på den där EP:n som kom i slutet av förra året. The nerve. Men ändå, bra smak.

Popsnillet Dallas Austin producerade Push the button. Enligt wikipedia är han född 1970, kan det stämma? Vilken fantastisk begåvning, han var ju purung när han började göra hits för LaFace i så fall. Alltså om ni inte visste det har han gjort låtar som TLC:s "Silly ho", Monicas "Just one of dem days (Don't take it personal)", Deborah Cox "Sentimental" och Kelis "Trick me". Dallas Austin är fantastisk.

Jag undrar om Christer Björkman, melodifestivalens H.N.I.C., vet vem Dallas Austin är?
#1 - - Simon:

Alltså det bästa med Dallas Austin är ändå hans namn. Lite som att heta Borås Örebro.

#2 - - Anonym:

allt bra idag?:D

#3 - - bridgeman:

...den låten är väl i och för sig överkvalificerad för melodipestivalen. måste ju ändå vara svårt för journalister som tvingas skriva om skiten och dessutom betygsätta låtarna efter någon slags relativ uselhet. För jag menar ingen låt är väl bätte än en 2:a!? Nja finns väl undantag kanske.

#4 - - bridgeman:

fast egentligen är det väl en oskriven regel att kvaliteten håller sig borta från skiten, dvs, melodifestivalen. måste vara olustigt förresten för journalister att tvingas betygsätta melodifesivallåtarna efter någon slags relativ kvalitetsbedömning, för jag menar i ärlighetens namn så är det ju löjligt att rockjournalister beblandar sig och ger fyror och femmor till ändå i ett större sammanhang mediokra bidrag. Suck att jag orkar bry mig.

#5 - - Jeps:

Jag har alltid föredragit den här clubbanger remixen..

http://open.spotify.com/track/0Yib8QbwltECw2q48Xhh6m

#6 - - Lea:

Jag tycker att du har en skitfin sida! Har du tid så slå även ett öga på min :D.