Nicholas: Varje skiva Robyn gör är ett steg framåt – och då var hon en lysande sångerska redan vid sin debut. Hur många artister har kvar hungern efter utveckling och modernitet femton år in i karriären? Miles Davis, David Bowie, Madonna – ja, Robyn platsar snart i den ligan. Body Talk pt 1 är full av skimrande melodier, knorrande beats och färsk melankoli. Dessutom präglas den av en sympatisk spontanitet, en avslappnad inställning som man kanske bara får av ett starkt självförtroende och en vattentät musikalisk vision. (Från Nöjesguiden nr 5/2010)

Annika Flynners kommentar: Nytt steg framåt för varje skiva, stämmer verkligen det? Hm... "Electric" var iofs kanske bättre än "Do you really want me"... "Keep this fire burning"... "Be mine"... okej. Men ärligt talat Nicholas så tycker jag att det är lite lustigt att du dissade Teddybears skiva och så ger du en skiva som producerats av teddybjörnen Klas Åhlund en sån här positiv recension. Fast det är klart, Teddybears-skivan hade ju ingen låtskrivare som Robyn, den var bara flåsig och bull. För övrigt var väl Miles Davis relevant i lite mer än 15 år.
#1 - - CM:

bra grepp. men lysande sångerska vid debuten?

#2 - - Patrik:

Bra så! Lite lite remix av recensionerna på bloggen är perfekt. Gillar!

#3 - - Henrik:

CM har jävligt rätt. Do You Really Want me har en mer än lovligt gnällig refräng.

#4 - - Nicholas:

Melodierna, texterna och produktionen säger jag ingenting om. Men hon hade fan en bra röst. Ändå gött med sån där skamlöst wailande R&B-swagger.