Jag gör en Martin Kellerman:  on Twitpic
Igår promenerade jag och CM på Kungsgatan. Det var en minut som var så underhållande att jag var tvungen att omvandla den till en seriestripp när jag kom hem. (Klicka på bilden så kommer ni till Twitpic, klicka på view full size om ni vill försöka tyda min oläsliga handstil.)

Jag tyckte om att teckna serier när jag var liten. När jag var tolv gjorde jag en ambitiös följetong om "The Breadtoast Knight", en tapper skiva Ekonomifranska som var ute på diverse äventyr och kämpade mot den onda The Jam (ja, serien var av någon anledning på engelska, jag ville väl slå internationellt). Zorro hade sin häst, Knight Rider hade sin bil och The Breadtoast Knight hade sin trofasta brödrost. Hur som helst. That was me... then.

Det är ju tufft i dessa tider av recession och fildelning. Artister och rockhournalister måste tänka out of the box och hitta nya sätt att tjäna pengar på. Att plagiera Martin Kellerman ska nog bli min grej.
#1 - - Max:

läste cms pratbubbla först som "det där naget alltså, hon skämdes inte för sig". Nage eller inte, det måste ha känts hemtrevligt att få höra lite skånska på stan

#2 - - Nicholas:

He he. "Nage på stan", så ska min nästa serie heta.