Gucci Mane rappar inte lika bra som Lil Wayne. Han har inte lika tuff röst som Young Jeezy. Han är inte lika älskvärd som Drake. Ändå räcker det med att höra singeln "Stoopid" en enda gång - eller nej det behövs inte ens det, det räcker med att höra honom inleda en låt med att rappa "Gucci Gucci Gucci Gucci" - för att fatta att han är allt just nu. Han har energin, utsrålningen, glöden, det är så underbart att bevittna. Dessutom har han Zaytovens beats, som låter som bubbelgum med smak av uppåttjack. De är helt otroliga. Tänk om Cam'Ron hade anlitat Zaytoven till sin nya skiva? Nu är den bra som den är, men jag tror att Cam är en av få New York-rappare som skulle göra sig bra över ett Zay-beat. Man får inte vara för sur om det ska funka, och surhet är ju New Yorks viktigaste exportvara.

OJ da Juiceman är en annan rappare som anlitar Zaytoven. Lyssna på "The Otha Side of the Trap" som kom tidigare i år, svinbra. Fast jag vet inte, jag gillar ändå Gucci Mane mer. OJ da Juiceman är lite av en lustigkurre, med de där mixtape-skivomslagen med en massa apelsiner och juice. Gucci är mer ghetto.
#1 - - Jeps:

Nja...Vet inte lyssna en gång, låter som typ en mesig Jeezy, och hela låten känns som typ en reklamfilm för leksaker eller nått....Listor!! Get to work