"Pacific Ocean Blue", Dennis Wilsons soloalbum vars återutgivning varit något av en händelse den här sommaren, är bra. Men varför skriver alla att den har något att göra med cosmic american music eller Beach Boys? Han låter ju 100% som David Bowie!
#1 - - moster:

nej det gör han väl inte. inte som beach boys heller i och för sig.

#2 - - Nicholas:

Jag tycker det är väldigt mycket mitten-av-70-talet-Bowie över det hela. Den där varma boogiesoulen med aningens aningens skevhet/knäpphet i bakgrunden.

#3 - - Staffan:

Men Bowie kan väl knappast sägas spela varm boogiesoul?

#4 - - jeps:

Den här låten är bättre

http://www.youtube.com/watch?v=mZaV-33XSHY....herregud vad den är bra...kan du inte skriva lite om annah björks senaste stolpskott osså skulle vara kul med lite dräpande skillade kommentarer

#5 - - Nicholas:

Alltså om man tar bort de fuzz-tussiga rocklåtarna (vilka det iofs finns rätt många av) så handlar ju Bowies 70-tal - fram till och med "Station to station" - JÄTTEMYCKET om varmt sväng och soulig sång. Att sen låtarna varken till texter eller till låtstruktur låg nära soul är ju en annan sak. Det maniska och dekadenta är inte så framträdande som vissa vill få det till. Bowie var aldrig emo. Drive in saturday, Rock and roll with me, Changes - det är inte hårda låtar, det är mjuka låtar, varma låtar. Och boogiepianot kan ju höras så sent som på TVC15.

#6 - - Jörgen Johansson(JJ):

> DW´s finest moment är fr ´70 > 7" EJ utgiven i USA, enbart i Europa > http://www.youtube.com/watch?v=HqwJWEQduic