Digfi låter sina skribenter en åt gången gå igenom 2007. Här är mitt: http://www.digfi.com/default.aspx?id=11458 Många likheter med listan jag publicerade här, fast skillnader och motiveringar också. Egentligen skulle jag nog mycket hellre skita i en lista och bara skriva om hur mycket Frida Hyvonen betyder för mig. Fast när jag tänker efter vill jag kanske inte det ändå - det är något fint och speciellt som jag inte vill gräva i och sönderanalysera, något privat.

(En sak som inte letade sig till någon årsbästalista var kategorin "årets årstid". Vinnare är chokladhösten 2007. Jag och Caroline har av någon anledning ätit så sjukt mycket choklad, och varje gång vi tänkt att det börjat bli löjligt så har vi snubblat över ännu mer choklad. Folk har gett oss choklad. Vi har befunnit oss i sammanhang där det har bjudits på choklad. Osv osv. Chokladhösten 2007 - vars efterdyningar ännu inte helt avtagit.)

Apropå publikationer så är jag med i Ondskans senaste nummer också. Skriver små texter om J Holiday, screw-refränger och om varför "International playas anthem" är en "Auld lang syne" för 2000-talet. Sista numret av Ondskan, tidningen läggs ner. Anton Gustafsson har tröttnat på indiepop och kommit fram till att twee är mesigt... skoja!

Topp 3 twee:
1. Orange Juice - Untitled melody
2. Field Mice - Emma's house
3. Razorcuts - I heard you the first time
#1 - - Nicholas:

Det här har inget med inlägget att göra, men jag läste nyss lite underhållande pressmaterial för Chingys nya skiva. Jag citerar:
"Traveling the world has also made Chingy a bit of an expert on life abroad. 'Australia is another one of my favorite countries, because I feel so much love when I go over there,' Chingy says. 'But, being a real history buff, I want to go to Egypt to see the pyramids. That's something I've always wanted to do.'"
Ser man på, rövrap-stjärnan är en history buff!