year of the lover

Publicerat i: Allmänt

Med den där lockiga hästsvansen ser Lloyd mer ut som en spansk bilmekaniker än som en R&B-sångare.

Ifall ni missat det så är Lloyds "Year of the lover" the shit. Det är inte bara årets bästa Originoo Fånig Soul-låttitel (i stark konkurrens med Ushers "Will work for love"), det är en grym ballad någonstans mellan "Bed" och "Love in this club". Den är skriven av Rico Love (namnet!) och Erich Hudson, den senare har också producerat. Jag har inte hört talat om någon av dem tidigare, men de kanske blir nästa års The-Dream & Tricky Stewart, man vet aldrig.
#1 - - G.F:

Vad glad jag är att jag äntligen hittade till din blogg. Tycker den är hur bra som helst! Lloyd släpper sin nya skiva på tisdag och den kommer förmodligen vara grym!

#2 - - Nicholas:

Har hört den. Den är inte grym (men Polow da Don-producerade "Party all over your body" är rätt bra). Din blogg är också trevlig!

#3 - - D.D.:

Gillade skivan lite tills jag såg den här bilden, nu åker den ca-crunch i papperskorgen. Gränser peoples.

#4 - - Nicholas:

Fast sen när är gränser och måttfullhet synonymt med bra R&B? R Kelly någon? (Skulle för övrigt vara ganska creepy om han sjöng "I'm gonna have a party all over your body"... jojo R, vi vet vilka partyn du är inne på!)

#5 - - Daniel:

Läste precis din RZA-intervju i Nöjesguiden och den var ju kanon och jag brukar även på regelbunden basis kolla in din blogg som är superschysst men jag måste fråga dig om du NG-skribent inte tycker att musikbevakningen i tidningen har blivit katastrof. Vad är det för poäng med skrivrecensioner på 8-9 rader?

#6 - - Nicholas:

I hear ya

#7 - - Blondie:

Är inte Lloyd och Ronaldinho lite lika? Lloyd kanske har Ronaldinho som idol...

#8 - - Nicholas:

Nja. Däremot tycker jag att Lil Wayne påminner om Ronaldinho... fast inte utseendemässigt.