Poppius! Haha, du kanske borde uppdatera din blogg. Du skriver om Jay-Z och "Kingdome come". Okej. Du nämner inga galärslavar. Okej. Du skriver att "Izzo (H.O.V.A.)" heter "I.Z.Z.O." - lite klantigt kanske, men okej. Men! Du är helt ute och cyklar när du börjar snacka om din favoritlåt på skivan: "den Cutting Crew-samplande I just died in your arms tonight". Min vän, du har nog i all din iver laddat ner en felaktig version av skivan. Dåligt tjack! "I just died in ur arms tonight" är nämligen ingenting annat än en simpel bastardmix som någon tjomme i Holland eller nåt har knåpat ihop med hjälp av Fruity Loops och a capella-versionen av "Moment of clarity", en låt från "The Black Album" som kom 2003.

Du citerar ett långt stycke ur denna låt - de bästa textraderna på nya skivan enligt dig, men de kom för över tre år sen! Och det är inte vilka anonyma rhymes som helst, utan de mest omdebatterade hiphopraderna under nästan ett års tid, hur kunde du missa det? Och hur kunde du missa att "The Black Album" är typ det mest remixade albumet någonsin? Det finns "The Brown Album" med beats av Kev Brown, "The Grey Album" av den överskattade Dangermouse och inte minst 9th Wonders "Black is back" som är relativt nytt. Gosse! Såhär går det när folk inte kollar sina källor.

"I just died in ur arms tonight" är för övrigt inte en särskilt bra remix. Men beatet är väl marginellt bättre än Eminems astråkiga original. Här kan man lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=95pMbeiIX1E
#1 - - CM:

Vilket scoop, vilken pajas. Men är inte det mest upprörande påståendet att kingdom come är "fullt i klass med debuten reasonable doubt" för att den är bra att lyfta skrot till? Han nämner givetvis reasonable doubt bara för att visa att han, till skillnad från quetzala blanco, känner till den, men han avslöjar samtidigt att han inte hört den/är helt jävla störd.
beklämmande på flera sätt.

#2 - - M:

hehe, en liten smäll på fingrarna där

#3 - - carro:

Tja bro,

skrev också om det här. sen ba: pallar inte,så jag tog bort det. men i slutet av 2007 tycker jag vi sammanställer antalogin "VAD DN PÅ STANS MÄRTA M OCH KRISTOFFER POPPIUS SNODDE FRÅN ANNIKA FLTYNNER" med en liten uppföljare som heter "...Det fanns en del i scoop i skunkdagböckerna att trycka i tidningen också"

och trrede boken: "EXAKTA FORMULERINGAR OCH RESOMEMANG FRÅN RINGSKOGSYSKONEN SOM DN PÅ STAN SNOTT"

#4 - - Magnus:

Dangermouse överskattad? Det gråa albumet är ju genialt.

#5 - - Annika:

Haha, vi gör det! Eller åtminstone borde vi få lite royalties från DN.

#6 - - motherfakka:

Snacka om en storm i ett vattenglas. Jävligt interessant att läsa dock. Som en liten följetong.

#7 - - WreckN9ne:

Dangermouse ÄR överskattad. Bra Annika att du uppmärksammar detta. Poppius verkar kass på HipHop, även om han säkert vill förstå.