fucked for life

Publicerat i: Allmänt

Är jag en person med mycket otur? Jag skulle vilja påstå det. Jag kan inte förklara det på något annat sätt.

Mitt plan till Stansted blev inställt. Min resa som började kvart i åtta i morse i Malmö och som skulle sluta klockan fem i Oxford slutade istället klockan kvart över tre - i Malmö igen. Det kändes snopet på gränsen till surrealistiskt. Efter alla ansträngningar, allt tjafs med diverse personal, alla fåfänga försök att få en biljett med ett annat plan - efter allt det, ingenting. (Och jag hinner inte åka imorgon, måste vara i Sverige på söndag, har två viktiga dejter på måndag.)

Jag kanske inte ska beklaga mig. Det är så oattraktivt. Plus: svältande barn och hela den grejen. Men ändå - jag reser typ aldrig, jag är den mest jante personen som jag känner, unnar mig aldrig någonting, gör aldrig något extravagant. Det här skulle bli en present till mig själv, en helg i Oxford tillsammans med två briljanta hjärnor och deras eviga skämtande. Men (tänk Elaine när hon demonstrativt höjer på ögonbrynen): neooo. Inte för mig inte.

Oxford! England! Det är fan helt sjukt. Jag är inte där. Men det får bli en annan gång. En kenyansk landskapsarkitekt upplyste mig igår om att den botaniska trädgården ändå inte har öppet såhär års, så det kanske är lika bra att jag kommer dit i juni istället. Fast ändå... det känns jävligt bull det här.


Bad luuuuuuuuuuuck
(that's what you got, that's what you got)

#1 - - loj:

fan vad bull alltså. kan flygplatser aldrig lära sig hantera lite plain snö?

#2 - - Anonym:

stackars...

#3 - - calle:

amen vafan. gud jag vad tyckte synd om dig när jag läste det här. men om du vill kan vi gå till paddys framåt eftermiddagen. jag bjuder. sugen? ok. det låter förstås rätt lamt för en som ville vara i oxford idag. men jag skulle gärna göra nått för dig.

#4 - - Annika:

Du är snäll. Paddys, varför inte? Vi kan ju höras.

#5 - - anyone:

jag håller med dig, england är så otroligt överskattat, så det kanske var lika bra?

#6 - - calle:

jag ska bort 7. men en eftermiddags... eller varför inte ge sig i kast med att prova det populära uttrycket after work i ärendet.

annars är jag troligen mest hemma idag och spelar in.

#7 - - Petter:

Om det är någon tröst så är vädret här synnerligen misrabelt just nu; snöslask OCH engelskt misärregn.

I juni är det varmt, soligt, hela Oxford står i blom, och man kan dricka Pimm's and Lemonade när man sakta glider ner för the Cherwell i sin punt. Keep that in mind.

#8 - - caroline nicholas syrra:

petter, vet du nån bra tv-serie man kan ladda ner?

c

#9 - - P:

Såhär nånting:

#10 - - P:

okej, funkar visst inte att posta bilder.

Caroline: bra tv-serie sådär i största allmänhet?

#11 - - caroline nicholas syrra:

ja, nån ny?

typsikt dig at ha bra smak

#12 - - Simon:

Skyll dig själv! Du verkar ju hata England ändå så mycket!

Bra tv-serie att ladda ned: Freaks & Geeks

#13 - - P:

Alltså, jag har asdålig koll på nya tv-serier; jag har inte ens sett the wire. Men carl magnus rekommenderar Studio 60 - exakt som vita huset fast i hollywood-miljö istället. tydligen.

#14 - - caroline nicholas syrra:

Tack! Ha så mysigt OX?4!

tack simon.