Nya numret av Quote har kommit ut nu, och jag har faktiskt bidragit med en liten krönika. Smickrande nog blaffade de upp den på ett helt uppslag. Det är en special om fadersrelationer i det här numret, så jag skrev om hur rappare gör pappalåtar och hur dessa skiljer sig från de betydligt vanligare mammalåtarna. Check it out. Bäst med det här numret är annars att de intervjuar Malice från Clipse som på nya skivan rappar om att han inte längre bara köper kläder för sina dirty money, utan även tavlor av Salvador Dali.
-Vad menade du med det, frågar journalisten.
-Bara att jag är på en annan nivå nu och har breddat mina horisonter, svarar Malice.
-Så du planerar inte att köpa en tavla på riktigt?
- Va? Vad fan skulle jag göra det för?
#1 - - Petter:

Får mig att tänka på ett asgammalt inslag på sportnytt om nåt hockey-bozo som hade listat konst som ett av sina intressen på lagets hemsida. När reportern frågade honom om han kunde se skillnad på en monet och en picasso, var han - på statlig television - tvungen att med svansen mellan benen backtracka och visa upp för världen att han var precis lika dum och okultiverad som alla andra hockeyspelare.

#2 - - Annika:

Vilket i sin tur får en att tänka på Lars Ulrich i "Some kind of monster". Fantastiskt kul när han umgås med sin konstsamling.

#3 - - Anonym:

..eller nåt avsnitt av "cribs" när nån nascar-förare förklarade att deras inredningdesigner köpt in konst som skulle matcha resten av inredningen.