metablogg sökes

Publicerat i: Allmänt
Jag älskar bloggar - i teorin. Jag pallar aldrig läsa dem. På riktigt, det är ju så mycket tråkigt som skrivs. Men samtidigt finns det ju hur mycket bra som helst, och jag får panik av tanken att jag hela tiden går miste om någonting. Samtidigt känns inte kolla-40-bloggar-om-dagen-modellen som ett alternativ, jag hinner helt enkelt inte. Men någon annan kanske kan göra det åt mig? Jag önskar att det fanns en blogg helt utan ego, som sakligt och regelbundet (typ en gång i veckan) redogjorde för vilka bloggar som varit bra den senaste tiden, vilka inlägg som måste läsas, och vilka som man med gott samvete kan strunta i att läsa just nu. Vore inte det härligt? Som en bloggosfärens (första och sista gången jag använder det fula ordet) Råd & Rön?  Så skulle jag kunna bara gå in där en gång i veckan och få veta allt jag behövde. Jag skulle till och med kunna betala för det. Nej, det där sista var nog en lögn. Men ändå. Just nu orkar jag bara läsa tre (3) bloggar, och två av dem förtjänar definitivt inte min uppmärksamhet.
#1 - - Christopher:

Det där har jag funderat på också faktiskt. Men att vara så befriad från ego motsäger ju själva bloggandets grundtanke: att sprida sina i regel värdelösa åsikter på internet.

Men alltså, testa bloglines.com
Tar typ 5 minuter å läsa bloggar nuförtiden. Det är iofs tråkigt, jag har gått från å följa typ 20 stycken till runt 50, så man sparar egentligen ingen tid. Men det underlättar iaf.

#2 - - nad:

vad besviken jag blev när jag fick reda på att du var kille. för det är du väl? annars har jag faddat allt fel.

#3 - - Annika:

Även jag blev besviken. Jag blir besviken varje morgon när jag vaknar och inser hur det ligger till.