Jag gillar Sara Stridsberg. Har givetvis inte läst henne, men jag gillar henne ändå. Men vad är grejen om att hon bara skriver om Valerie Solanas? Först en översättning av scum-manifestet, sen "Drömfakulteten" som handlar om Valerie, och nu den där pjäsen med det långa namnet som OCKSÅ handlar om henne. (OK hon skrev "Happy Sally" också, och den handlade inte om Solanas, men ändå.) Oavsett om det är bra text eller inte - hur mycket kan man mjölka ur samma ämne? Är Valerie Solanas SÅ himla oändligt intressant? Bara undrar. Det är som om Alexaner Ahndorils nästa bok skulle vara en halvfiktiv behandling av bakgrunden till "Scener ur ett äktenskap". Fast then again, varför inte?

#1 - - Anonym:

Hear hear lite litteratur på blodgen!
yeah!

håller me, hatar S. stridsberg och hennes oinspirerade författarskap. hatar ahndoril också.
nu när de googlar sig blir de ledsna.
ja ja

#2 - - Carro:

alltså thet var jag som posta kommentaren. the one and tru ooriginal media brat slyngel kvinna nr 1/ din syster, dålig på att städa och så vidare

#3 - - Annika:

Thet är lugnt, thet var ganska uppenbart att thet var du som skrev kommentaren.

Förresten, är thet här ett svenskt fenomen? Bengan Olsson som våldtog Doktor Glas, Sara Stridsberg som can't get enough of that funky Valerie Solanas stuff och nu Ahndoril. Har alla bara "yes, vi har kommmit på det! En formel för att skriva hur mycket som helst! Man bara snor från något annat!"? Eller gör man så överallt?

#4 - - Carro:

Antagligen är thet en svenskt fenomen som allt annat kefft - neger!

#5 - - Anonym:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=508784

#6 - - Anna Liv:

Sno och gör till ditt eget får man höra ibland. Kanske kan Håkan Hellström platsa i kategorin?

#7 - - Annika:

Ånej, Håkan Hellström skriver ju skitbra texter. Det är ju inte så att han skriver låtar OM Bob Dylan eller Morrissey. Thank god.

#8 - - Anna Liv:

Jag tänkte väl mer på att han snor musiken. I övrigt håller jag med.