Fredrik Strage är så jävla rolig. Jerry Lee Lewis-intervjun idag var plain underbar! Vissa kanske tror att Strage skriver så bra och roligt för att han har så tacksamma intervjuoffer - typ alla i Mikrofonkåt-boken- men det är orättvist. Han är helt enkelt extremt bra och extremt rolig själv. Han gör alltid det bästa av en konstig intervju eller halvdålig konsert ("Du är 60 år. Du har en ananas på huvudet." etc), fattar att det finns ett värde att ta med saker som att Kool Keith hör fel saker över telefonen eller att Jerry Lee Lewis dotter måste lappa ihop en havererad intervju. Och han är kreativ - det var så gött i somras när han inledde sin Scott Walker-artikel med en snabb q&a istället för en pedagogisk ingress.

Apropå DN-medarbetare så läste jag Poppius blogg idag. Den var rolig - full av uppriktig bitterhet och rent, brinnande hat. Dessa egenskaper är hårdvaluta i bloggvärlden. Och Emil Arvidsson har nog rätt i att bloggen är ett bra forum för Poppius; att skriva det-här-händer-i-helgen-krönikor hela tiden måste bli sjukt bull efter ett tag. Hade aldrig pallat det. Eller jo, det hade jag, om jag hade fått pengar. Jag hade ljugit och tipsat om en massa saker som jag själv aldrig skulle gå på. Typ som de gör i Metro.
#1 - - ÅP:

Nu väntar vi ju på att du ska kommentera Mattias Kingdom Come-recension!!!! De som gillar pratar om den som en skiva om livet typ de som inte gillar som en hiphopskiva?

#2 - - Annika:

Hehe. Det kommer snart.

#3 - - ÅP:

Visste det!!

#4 - - ÅP:

Jag gillade den inte jag tyckte Metros recension var mycket bättre. Där höll de med om 30 - 20 saken inte som Mattias som säger att 30 är 30 och kaxigheten sitter i barndomen.

#5 - - Stefan Nilsson:

Jag hatar snubben i Jedi Mind Tricks röst. Fan vad de är kassa. "East Coast Slang"-mixtapen är då bättre just nu. Jay Zs nya skiva är dock en besvikelse. Eller, hans förra skiva var ju en besvikelse, så detta blir väl bara ännu en besvikelse. Snart blir han som Oasis, eller The Strokes. Eller, det är orättvist mot Hova, han är ju 1,000 gånger bättre än de töntarna, och släppt ett gäng grymma skivor.

#6 - - Henrik:

Va fan. Black Album var bra. Eller menar du det där nu-metal spektaklet?

#7 - - Stefan Nilsson:

Nej, jag tyckte Black Album var trist!!! Grejerna han gjorde med Linkin Park har jag inte ens lyssnat på (medvetet).