är rocky bög?

Publicerat i: Allmänt

Jag gillar verkligen Rocky, även om det är old news och kvaliteten är lite ojämn. Men en grej som slagit mig är: fan vad mycket det handlar om att Rocky åker på semester med en utvald manlig vän. Platon all over it. Förr i tiden brukade de åtminstone PRATA om tjejer och om hur bittra de var efter att ha blivit dumpade etc, men nu är liksom inte det ett issue längre, nu vill de bara mysa med varandra. Hur många gånger har inte Rocky och Mange åkt till Tokyo och upplevt fina saker tillsammans? Lite bråk, lite skämt, lite kramar i fyllan? Idag bestod serien av en enda stor bild där Rocky och Mange ligger i samma säng och skämtar om varandras snoppar. Okej. Om de badar bastu imorgon blir jag inte förvånad.

Martin Kellerman var för övrigt rolig när han gästade Virtanen på TV8. Så himla slapp, och ändå verkade han snäll och lite pojkaktigt blyg. Han satt i en soffa tillsammans med Fattaru och fick smaka drinkar. Sen svarade han "vet inte, skit samma" på någon intervjufråga. Vilken professionalism! Det var gött. Men alltså Virtanens program, det är inte långt ifrån student-TV.

#1 - - Chrille:

Hur kommer det sig att bloggen heter Annika Flynners blogg men du uppenbarligen heter Nicholas Ringskog Ferrada-Noli?
Jag blir sjukt förvirrad. Nicholas är ju dessutom ett killnamn men det känns som alla texter är skrivna av en tjej. Kanske för att man förutsätter det när man tror att du heter Annika iofs. Give me some answers för fan!

#2 - - P:

Gå till ditt bibliotek, be att få gå ner i deras kulvertar och läsa lite gamla nummer av Pop så kommer saker och ting att falla på plats.

#3 - - Chrille:

Alltid den jävla pop.

#4 - - Annika:

Chrille, du har fått allting om bakfoten. Jag heter Annika Flynner, det är namnet som står i mitt pass. Även min syster heter Annika Flynner. Jag ser fram emot julen som jag och Annika ska fira tillsammans med vår pappa Marcello Flynner och vår bror José Miguel Flynner.

#5 - - Chrille:

Varför då artiklarna som du länkar till i digifi undetecknade med NRFN?

#6 - - Chrille:

Så, nu googlade jag och nu vet jag. Jag förstår dock inte varför jag ens bryr mig, det var motbjudande ointressant.

#7 - - Rinka:

Virtanen är en tönt

#8 - - klara:

läs martin kellermans blogg så får du svar på alla frågor!

#9 - - Treno:

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com