kornel kovacs

Publicerat i: Allmänt
Fan, han skriver bra. Jag önskar att han inte gjorde det - då hade jag haft rätt att vara bitter för att jag inte fick jobbet som jag sökte på Nöjesguiden. Emelie Thorén svarade inte ens på mitt mail, men det har jag respekt för. Jag hade inte heller svarat på mail om jag var redaktör. Det är ju hela poängen med det.

Vissa läsare tycker kanske det är konstigt att jag skriver så mycket om journalister här. Men vad ska jag säga, jag intresserar mig för journalister eftersom jag intresserar mig för kulturjournalistik. När jag läser en skivrecension tänker jag ofta först och främst på vem det är som skriver, snarare än vilken skiva som recenseras. Gör inte ni det? Andres Lokko skrev en recension av Tomas Ledins senaste skiva i SvD - jag hade inte bemödat mig med att läsa den om Stefan Malmqvist hade skrivit den.

De flesta nöjer sig med att recensera skivor eller filmer. Jag recenserar recensenter. Och Kornel får ett högt betyg. "Rush" med Paula Abdul var för övrigt en av de tidigaste och viktigaste videorna även i mitt liv. Kommer ihåg så jävla tydligt när de sticker en kniv i killens bildäck. That shit was mean.
#1 - - Anonym:

kornel kovacs och emelie är ju vänner så jävla klart.