gibraltar
Radio Depts "Gibraltar". Fy fan vilken bra låt!
#1 - - Laura Barnes:


Hej Annika!
Jag heter Laura och jobbar hos Södra Teatern i Stockholm.
Jag googlat fram dig med förknippning till Erik Satie, och tankte att du kanske ska njuta av lite info av mig angående en lysande föreställning som kommer snart till Södra Teatern!
RICHARD GALLIANO [FRA]
Tangaria Quartet
Världsberömd tangovirtuos tolkar Piazolla, Satie m fl
Torsdag 23 augusti, på scenen 20.00, Stora Scenen, Södra Teatern
En av de största inom den moderna tangon! Richard Galliano har revolutionerat den traditionella musik som oftast förknippas med dragspel. Det brukar sägas att Galliano har gjort för muzetten - sekelskiftets parisiska dancehallmusik - vad Astor Piazzolla gjort för tangon; vitaliserat den och gett den en helt ny position.
Richard Gallianos senaste album, ?Luz Negra", spelades in i september 2006 i Sao Paulo tillsammans med musiker från Brasilien och Venezuela. Tidlösa melodier som för tankarna till klassisk film-noir, latinamerikanska rytmer, tango, chanson, vals och jazz möts i en virvlande helhet. Flera kompositioner är Gallianos egna men också material av legender som Astor Piazzolla och Erik Satie tolkas på albumet.
Violinisten Alexis Cardenas lindar virtousa improvisationer kring Gallianos hänförande spel. Med lekande lätthet bjuder Galliano och Tangaria Quartet på stor dramatik och passion.
Richard Galliano räknas som en av de absolut främsta dragspelarna i världen och är efterfrågad på festivaler, konsertsalar och klubbar världen över.
På scenen:
Richard Galliano ? dragspel, Sebastian Surel ? Violin, Philippe Aerts ? Bas, Rafael Mejias ? Slagverk
Entré: 260 kr
Ingen åldersgräns
Biljetter och mer information: www.sodrateatern.com // 08 556 97 230
Jag hoppas att artisten intresserar dig och jag skulle bli superglad om du
har lust att sprida ordet vidare till folk som du tycker skulle upskatta infon.
Hör gärna av er till mig om ni har frågor eller funderingar!
Med vänliga hälsningar
Laura Barnes