Alltså Annika, vissa tycker inte att vi är snälla här , och vissa tror vi kan ta ansvar för kommentarena som följer efter inläggen här, vissa tror vi vill söndra och inte bygga upp och vissa häcklar vårt  feministiska mission i värsta ROKS-andan.

Ok gör ett nytt manifest:


* Vi är snälla

* vi har en gömd agenda

#1 - - Annika Flynner:

Det här är inte roligt längre. Vem tror du att du är? Måste jag också börja blogga för att visa vem som är vem? Hur GAMMAL är det du, för det första? Jag - Annika Flynner - fyller 36 i år. Men du förvandlar mig till nån jävla Kajsa Anka som aldrig blir äldre. Ändå skriver du SÄMRE än jag gjorde i Pop när jag var 24.
Och gör den fulaste jävla bloggen jag sett. 1994-ironi?
Jag får väl börja blogga, då...

#2 - - Annika:

VA? Vem är du?

#3 - - Annika:

Är du möjligtvis AD? Vill du att vi ska stänga ner denna bloggen? vi gör det. Vill inte aspirera på din plats, men vi trodde du hade lagt av.

#4 - - Annika:

Du måste ge oss ett tecken på att det verkligen är du. Och om du är lika med Kjell Häglund tar vi det inte på allvar.
Den som skrev bra under pop-åren var kvinna, jag ska inte avslöja hennes (ditt namn)jag vet hennes position på POP också. Men Kjell skrev inte lika feministiskt intressant som den kvinnliga Annika, för att förklara det hela snällt.
Den här gången är vi två personer, en kille och en kvinna.

#5 - - nu smäller det:

Haha, knäckta av AD själv! Booyaka!!!!

#6 - - originoo playerhater-Annika:

Shit alltså, ska folk börja claima att DE är Annika Flynner nu? Fan vad sjukt. Annika, vi får copyrighta det här innan vi får en massa biters. Jag tror inte att det var Pop-Annika som skrev den arga kommentaren. Folk är bara avundssjuka på att vi kom på den här bloggidén först.