Jag  har en kärleksfull approach till livet. Jag klär mig som Sienna Miller och skulle kunna katagoriseras in i facket URBAN HIPPIE. (skoja för fan tycker Sienna Miller är totalt meningslös stilmässigt , men mentalt är det sant - jag är fylld av kärlek.)

Jag är 25 och blickar inåt. Jag tycker om att träna och naturen och jag bryr mig om Muhammad-teckningarna, rasism och kvinno-frågan. Jag saknar Östermalm och söder och sthlms klubbliv lite, men mer än så  bitter är jag inte. Mitt sikte är mer inne på NYC, försöker flytta dit till hösten.

Hence: T-bag jag har inget emot dig. Alltså, detta så länge du behandlar mina vänner med respekt!

Igår när jag Margret och (Mattias Kroon för den delen med) drack Champagne på Koi fick jag reda på att du Och Magge och Ribs hade en beef. Hon berättade allt och sa till mig: Hänvisa honom till mig, be honom maila mig, så nu gör jag det.


Vad gäller din journalistiska förmåga: Jag bRYR mig inte, har alltid hatat manlig  musikjournalistik som insutition, och inte dig personligen. Du kanske skriver underbart, låt inte mig bedöma det.

Vad gäller Sonic-inlägget var det den andra Annika som skrev det. Men T-BAG! Du måste tolka det så här: Utifrån honom.  Det handlar snarare om hans emotionella konstitution än om as-tråkig musikjournalistik. Han känner  antagligen att han kan och vill göra det bättre, men du hör hur lite det har att göra med DIG. 
Och framförallt  känner  han väl frustration över att aldrig få läsa  något göttigt i musikjournalsitik-väg.

Man kan tycka att han har rätt för han är ett geni både musikaliskt och teoretiskt och hummormässigt, men  det är en helt annan historia som absolut inte handlar om dig utan om  frågor om yin-yang och kosmisk orättvisa, om Gud finns och Simone de Beauvoir och Sartres existensialism - den om det egna fria valet och huruvida man kan påverka sin egen framtid och nuvarande situation eller inte.

/ hejdå hippie


HAJ!

ps jag är alltså inte hippie, hatar den ny- liberalistiska högerflirtande inställningen till livet som hippies har.


#1 - - Annika shorty:

Ärligt så kan jag inte ta ansvar för vad folk skriver i kommentarerna. Jag har aldrig skrivit "hata T-bag" eller något sådant. Det enda jag hade åsikter om var hur recensioner och artiklar ser ut i Sonic och i musikjournalistik över huvud taget. Alltså Tobias Hansson, du kanske är jättesympatisk eller jätteosympatisk, det har jag ingen aning om och inte heller någonting med att göra. Jag bryr mig ärligt talat inte. Du kanske har en beef med någon, men det är inte med mig.

#2 - - Margret Atladottir:

den äldre annika har rätt, beefen skall äga rum mellan mig och t-bag, ingen annan.

nu: knäckebröd.

kramar till annikorna