Jag ångrar mig förresten, jag hatar T-bag, han har fått min älskade lillebror att skriva snälla , ofarliga blogginlägg. Han är skrämd till döds. Det är oförlåtligt. T-bag! Du har hämmat lill-Annika!
#1 - - Margret Atladottir:

hahahah asså jag skrattar så mkt när jag läser ordet T-bag.

lill-anki, skärp dig nu. låt inte t-bag skrämma dig. han har ingen makt.

#2 - - Anki Bagger:

Ok, om ni säger det så...

#3 - - Anonym:

Ni är värdelösa

#4 - - ribs:

amen durå?

#5 - - Anonym:

det är en epokgörande feministisk analys som framförs på denna sida och i kommentatorerna. ett syntaxstört okvädesgapande med taskig artikulationsförmåga.

#6 - - Annika:

Har du monokel? väst? Bevara Sverige Svenskt? hur kan du skriva ord som "syntaxstört? saknar du bi-satser, predikatsfyllnad? vad vill du? Var ovanstående ironi?

#7 - - Margret Hallsaöldottir:

Du är rassist, du är kvinnohatare.
Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.Du är rassist, du är kvinnohatare.

#8 - - Anonym:

Stockholmare, det ska bli så skönt när tjänstesektorn sålts ut till de forna öststaterna och svensken åter tvingas ut på fabriksgolven..

Hur ska det gå för er då? Jag undrar om dom har frappachino i kaffeautomaten? Jag undrar om det finns blåställ på Filippa K.