Jag vill ju inte kritisera den gode Marin Gelin och inte Anna Hellsten för den delen heller - jag har henne allt att tacka för att jag ibland sitter i min Bruno Mattson-fåtölj (obs sant) och stirrar rakt fram och föreställer mig hur vissa parfymer luktar - det är meditativt! (obs sant)

Och de är både aiiiiight och får mig att känna mig ung!

Det är kanske deras generation jag ska kritisera. Eller rättare sagt, det är kanske Modernistabloggarnas AD jag ska kritisera.

För liksom, har ni sett noga på det mönster som screentryck-aktigt avtecknar sig i sobert ljusgrått på Martin Gelins blogg. Motivet: En vit T-shirt (tischa) och en bild på en stad, New siluetten utan organiska former, linjerna är ingejörsaktigt skissade. (Ingenjör >KTH > man)

Jag menar: Varför inte gå hela vägen ut? VArför snåla AD? sätt dit en jävla bilbana och en tennsoldat right a way istället. Ad! Vad är du så jävla subtil för?

Jahapp. Jahapp.

Sen kommer man till den blonda Anna. Och se! Hon har fått blommor! Och de är syrenfärgade! Var sak på sin plats.

En tredje Modernistablogg är den som Linna hade.Den är nedlagd nu.

Vem är Linna? Just det: En tuff, ball, lite arg tjej SOM SKREV I DET EVIGA ALIBIT : BLECK!!!!!! Hon ska få rivigt lejongult. RRRAAUOWR! Hon är feminist!!!!!

Och så  här fortsätter det i evigheters evighet.

Martin - en tuff stad

Anna - en fin blomma
 
Linna - lite punk.

OCH JAG JAG JAG JAG JAG?????? INGET!!!!!!

/love