fuglesang-porren

Publicerat i: Allmänt
christer fuglesang
Kan inte folk chilla? Sluta projicera era egna "den som väntar på något gott"-drömmar på den här tönten. Rymden är till för barn, har ni glömt det? Och media, vad har de för ursäkt? Man kan ju knappast skylla på nyhetstorka med Pinochet, Baker-rapporten, Fredrik Reinfeldts öppna antifeminism och växthuseffekten som börjat sabba Sverige på riktigt. Alla har bara gått in i en kollektiv Hänt i Veckan-dvala. Sjukt.
#1 - - Stefan Nilsson:

Fuck rymden.

Häromveckan hade väl Aftonbladet dock värsta klimatförändringsrycket?! Roligt att de för typ ett år sedan var helt galna och höll och raljerade om att bensinskatten var för hög. Nu har de vänt kappan uti rymden!

Jag hatar att alla svenska tror att de en dag ska bli rika (och kända), jag tror det är dessa tankesätt som delvis har gjort att vi nu sitter med en borgelig regering. Vi behöver mer jantelag så vi kan få bukt på alla sunkiga drömmare!

#2 - - Diego:

Håller med om att det verkar ha slagit lite fel i nyhetsrapporteringen den senaste tiden men sitter inte båda herrarna här och drömmer er bort till ett anständigt jobb på en ansedd tidning och inte internet.Det är väl mycket sådant tänkande och drömmande som driver en framåt och vad är det för skitsnack om borgerlig regering och drömmar om rikedom och kändissskap, utveckla gärna det.

#3 - - Stefan Nilsson:

Jag har ett anständigt jobb, och jag skulle hellre äta mina egna ben än sluta med det och börja jobba på någon tidning! Usch of fy.

#4 - - Jonsson:

Men allvarligt talat, lite intressant är väl ändå Fuglesang som fenomen? Har ni läst hans blogg till exempel? http://fuglesang.blogspot.com